Ця сторінка про мене. Якщо бажаєте, то можете додати мене до свого списку друзів.
Створити тему | До списку
Панки, емо, SKA, готи.... Хто вони???
Панки, емо, SKA, готи то є люди. але ска то взагалі то стиль музики. Панки люди з проблемою головного мозку. Готи цікаві люди навіть трохи дивні.Емо....про них я вже змовчу.
Мені взагалі не зрозумілий корінь проблеми. Колись в школі була якась фігня: готи, металісти, гопи.... Сьогодні мені це здається це просто по-дитячому. Так, є певні субкультури. Кожна з них виділяється тією чи іншою мірою серед інших людей (тобто відрізняються більше ніж звичайні люди один від одного). Виходить вони всі неформали (в т.ч. і "гопи"!)? Але ж ми всі відрізняємося один від одного ще кардинальнішим чином: хтось палить, хтось ні;хтось школяр, хтось студент, бізнесмен, менеджер, робітник, службовець, військовий, пенсіонер, безробітний і т.д. То невже поняття одягу, чи музики можуть відігравати яку-небудь важливу роль?(Я особисто не розумію чобіт при 25С чи постійного спортивного одягу з кепкою. Але це не ознака. Адже в тому ж спортивному костюмі може йти звичайна людина з прогулянки.) А думки і внутрішня сутність, відрізняються у всіх.
обгрунтуйте
Майже всі суб-культури це велика ПОПСА... Мода і більше нічого. Що до музики вона стала більш попсовою... Все йде на повідку моди...Візьмем тих же самих ЕМО(емоціональні люди). Спочатку це була класна музика, яка взяла обороти в кінці 80-х початок 90-х років. На сьогоднішній час музики як такої нема. Є молодь яка вважає що вони дуже емоційні. Колись великий мода належила готам... У 70-ті роки були панки, яких вважали сміття суспільства... Пройде час і люди зациклиця на чомусь новому...
Яка здорова людина роходячи повз купу реперів покаже їм фак і скаже що вони х**?
А відкіля знаєте шо то був справжній панк? По зовнішньому вигляду? То міг бути пазьор звичайний Щодо панків: Це чи не найідейніше з усіх субкультур.(лиш казати це не варто нікому!Все одно ніхто не повірить,а справжній панк не повірить точно! ) У нашій реальності панку не існує! Помацати, подивитися на нього не можливо! Але можливо заразитися як вірусом! Вдихнути і зробити своїм світоглядом! Люди які сповідують цю ідеологію рідко бувають говіркими. Вони вміють відокремлюватися Від довкілля,повністю занурюватися у свій світ світ,у свою філософію. Це зовсім не означає,що,що всі панкижвуть за принципом «пофігізму».. хоча первісною основою ідеології панків було саме пофігістичне ставлення до всього.. Хоча цю думку змінили гурти початку 90-х – Offspring, Green Day. Хоча багато панків назвали то розпродажем ідеї.Але такий наш світ- продається все шо купується… На даний час- панк- це портвейн 777! І не того шо на дешевому алкоголі можна побудувати філософію. Скорше через то.шо панк звикли порівнювати із брудом,дешевизною… А якшо дотримуватися думки,шо панк- це протест,то у нього доста дуже давнє коріння!!! Панки були завжди,просто не не завше називали себе так… П.С. у дописі опирався на книгу О'Хары "Философия панка больше чем шум"!
Металісти назавжди!!!!!!!!!!!
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги