ВхідРеєстрація
Сашка Таракашка

Ця сторінка про мене. Якщо бажаєте, то можете додати мене до свого списку друзів.

Додати до обраного Відправити мені e-mail
Цікаві сайти
Інші сайти
yaric Ярослав підгорецький
tm--3 Олександра Квітка
manfromhell Тарас Грицько
tovstun сергей симоненко
vovka277 Володя Данилів
Коментовані запису
Суб-культури
Повідомлення: 7
Робота в інтернеті РЕАЛЬН...
Повідомлення: 1
Топ коментаторів
mystery-world Уляна Черкес
Коментрі: 15
andruh Андрій Русин
Коментрі: 13
mas-wish
Коментрі: 5
taoch Назар
Коментрі: 3
lonely-people Сашка Таракашка
Коментрі: 1
Відвідувачі
Календар
<
Березень 2010
>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Підписка
E-mail: 
Опитування
Як ВаМ МоЯ СтоРінкА???
АчюмєТь=)))
КуЛ=))
ФайнО=)
НаРмальНа:))
Не ДаНО:((

Результати опитування
Повернутися на головнуСашка Таракашка / ФоРум=) / Загальні / Суб-культури

Суб-культури

0.00 (0)

Створити темуСтворити тему | До списку

ДодавТекст

lonely-people Надіслати повідомлення
Сашка Таракашка
Суб-культури
720 дні(в) тому 28.03.2008 22:17:48 Цитата('1843118','1843118','6','433')">Повідомити про спам

Панки, емо, SKA, готи.... Хто вони???

---
Ми не вітались і не прощались
Ми не кохали, а просто вдивлялись
у ту далечінь.
Дивились ми в очі, а бачили ночі
Які не хотіли так бавити нас.
І зорі і місяць, і небо безкрає
І серце ридало, немов боючись
Навіщо казати жахливі ті речі
Коли навкруги і так панує та злість
І знову безкрає, те небо безкрає
І ми сидимо, тупо дивлячись вниз
Нема що сказати , лиш хочеться знати
Чи йти нам дал

Коментар: 7 Переглядів: 5862

Misha
image 720 дні(в) тому 29.03.2008 10:02:29 Цитата('1843118','88','6','442')">Повідомити про спам

Панки, емо, SKA, готи то є люди. але ска то взагалі то стиль музики. Панки люди з проблемою головного мозку. Готи цікаві люди навіть трохи дивні.Емо....про них я вже змовчу.

mas-wish Надіслати повідомлення
imagemylivepage.com
image 720 дні(в) тому 29.03.2008 12:04:55 Цитата('1843118','1111471','6','443')">Повідомити про спам

Мені взагалі не зрозумілий корінь проблеми. Колись в школі була якась фігня: готи, металісти, гопи.... Сьогодні мені це здається це просто по-дитячому. Так, є певні субкультури. Кожна з них виділяється тією чи іншою мірою серед інших людей (тобто відрізняються більше ніж звичайні люди один від одного). Виходить вони всі неформали (в т.ч. і "гопи"!)? Але ж ми всі відрізняємося один від одного ще кардинальнішим чином: хтось палить, хтось ні;хтось школяр, хтось студент, бізнесмен, менеджер, робітник, службовець, військовий, пенсіонер, безробітний і т.д. То невже поняття одягу, чи музики можуть відігравати яку-небудь важливу роль?(Я особисто не розумію чобіт при 25С чи постійного спортивного одягу з кепкою. Але це не ознака. Адже в тому ж спортивному костюмі може йти звичайна людина з прогулянки.) А думки і внутрішня сутність, відрізняються у всіх.

---

imagemylivepage.com
image 720 дні(в) тому 29.03.2008 12:06:58 Цитата('1843118','1111471','6','444')">Повідомити про спам
Цитата:
Панки люди з проблемою головного мозку

обгрунтуйте

---

lonely-people Надіслати повідомлення
Сашка Таракашка
imageRE: Без теми
720 дні(в) тому 29.03.2008 13:31:44 Цитата('1843118','1843118','6','447')">Повідомити про спам

Майже всі суб-культури це велика ПОПСА... Мода і більше нічого. Що до музики вона стала більш попсовою... Все йде на повідку моди...Візьмем тих же самих ЕМО(емоціональні люди). Спочатку це була класна музика, яка взяла обороти в кінці 80-х початок 90-х років. На сьогоднішній час музики як такої нема. Є молодь яка вважає що вони дуже емоційні. Колись великий мода належила готам... У 70-ті роки були панки, яких вважали сміття суспільства... Пройде час і люди зациклиця на чомусь новому...

---
Ми не вітались і не прощались
Ми не кохали, а просто вдивлялись
у ту далечінь.
Дивились ми в очі, а бачили ночі
Які не хотіли так бавити нас.
І зорі і місяць, і небо безкрає
І серце ридало, немов боючись
Навіщо казати жахливі ті речі
Коли навкруги і так панує та злість
І знову безкрає, те небо безкрає
І ми сидимо, тупо дивлячись вниз
Нема що сказати , лиш хочеться знати
Чи йти нам дал

Misha
imageRE: Без теми
719 дні(в) тому 29.03.2008 21:44:51 Цитата('1843118','88','6','451')">Повідомити про спам
Цитата:
Панки люди з проблемою головного мозку

обгрунтуйте

Яка здорова людина роходячи повз купу реперів покаже їм фак і скаже що вони х**?

imagemylivepage.com
image 719 дні(в) тому 29.03.2008 22:40:43 Цитата('1843118','1111471','6','452')">Повідомити про спам

А відкіля знаєте шо то був справжній панк? По зовнішньому вигляду? То міг бути пазьор звичайний

Щодо панків:

Це чи не найідейніше з усіх субкультур.(лиш казати це не варто нікому!Все одно ніхто не повірить,а справжній панк не повірить точно! )
У нашій реальності панку не існує! Помацати, подивитися на нього не можливо! Але можливо заразитися як вірусом! Вдихнути і зробити своїм світоглядом!
Люди які сповідують цю ідеологію рідко бувають говіркими. Вони вміють відокремлюватися
Від довкілля,повністю занурюватися у свій світ світ,у свою філософію. Це зовсім не означає,що,що всі панкижвуть за принципом «пофігізму».. хоча первісною основою ідеології панків було саме пофігістичне ставлення до всього.. Хоча цю думку змінили гурти початку 90-х – Offspring, Green Day.
Хоча багато панків назвали то розпродажем ідеї.Але такий наш світ- продається все шо купується…
На даний час- панк- це портвейн 777! І не того шо на дешевому алкоголі можна побудувати філософію. Скорше через то.шо панк звикли порівнювати із брудом,дешевизною…
А якшо дотримуватися думки,шо панк- це протест,то у нього доста дуже давнє коріння!!!
Панки були завжди,просто не не завше називали себе так…

П.С. у дописі опирався на книгу О'Хары "Философия панка больше чем шум"!

---

Ёршик
image 714 дні(в) тому 04.04.2008 16:03:29 Цитата('1843118','88','6','461')">Повідомити про спам

Металісти назавжди!!!!!!!!!!!

Ім'я Пароль
розширений... ( / Реєстрація )

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Скарга | | © Kolobok smiles, Aiwan